Economic

Cum să trimiți colete rapid și ieftin din Brașov în Anglia cu Sabytrans

  • pozalondra.png

Doar în luna iunie 2022, Sabytrans desfășoară o promoție limitată. La plasarea unei comenzi online, folosește codul de reducere BRASOV06. Astfel, primești 15% reducere pentru o greutate mai mare de 100 KG, respectiv 10% pentru coletele cu greutate mai mică.

Compania activează exclusiv pe piață transportatorilor de colete. A îmbunătățit constant serviciile de transport, oferind curse regulate pentru românii stabiliți în Marea Britanie. Aceștia pot trimite săptămânal pachete în țară rudelor și celor dragi.

Acoperirea este națională, atât în România, cât și în Anglia. În plus, este acoperită și comunitatea din Scoția. În Brașov, Sabytrans preia pachete din întreg județul, inclusiv din localitățile limitrofe, precum Săcele, Făgăraș, Zărnești, Codlea sau Râșnov.

Compania preia, avantajos pentru persoanele juridice, pachete pentru transporturi regulate de mărfuri din Regatul Unit. Preia din Brașov, Londra, Manchester, Birmingham și Leeds: electrocasnice, motociclete, scutere, trotinete electrice, biciclete, mobilă sau orice alte bunuri destinate uzului comercial.

Cât durează să trimiți un colet din Brașov în Anglia?

După plasarea unei comenzi online sau telefonic, un curier va prelua de la adresă coletul dvs. miercurea. Tot procesul durează până la 3 zile lucrătoare. Ca urmare a noilor reguli impuse de Marea Britanie și UE, coletele dvs. sunt supuse controlului vamal. Sabytrans se asigură că procesul de vămuire este efectuat rapid. În cazuri extrem de rare, durata transportului se poate prelungi cu câteva zile.

Pregătirea coletului

Pentru a proteja conținutul coletului în timpul transportului, Sabytrans recomandă împachetarea obiectelor cu folie cu bule antișoc. În plus, pentru extra-siguranță, puteți distribui conținutul în mai multe cutii mici, care, la rândul lor, să fie intruduse într-o cutie mare, securizată cu bandă adezivă. În cazul în care transportați produse fragile, este recomandat să nu depășiți limita de 25 KG per colet.

Bunuri acceptate la transport

Se acceptă pentru transport alimente neperisabile, bunuri de uz casnic, dar și mobilă, biciclete sau motociclete. Pentru cei care vor să se mute din Anglia în Brașov, este oferit un serviciu de mutări complet. Din păcate, nu pot fi preluate colete care conțin tutun sau alcool, excepție făcând vinul; nu se poate trimite tărie, țigări sau tutun vrac. 

Acoperire

Sabytrans oferă în exclusivitate acoperire pe întreg teritoriul Marii Britanii, inclusiv pentru comunitatea romanilor din Scoția. Sunt serviți toți clienții, indiferent de locație, atât în România, cât și în UK.

Beneficii

În fiecare lună, sunt în derulare promoții specifice. Sunt oferite reduceri clienților fideli, dar sunt încurajați și cei care n-au mai trimis niciodată un colet cu Sabytrans. La prima comandă, primești 10% reducere, dacă greutatea totală depășește 100 de kilograme.

În plus, la cerere, compania se poate ocupa și de împachetarea suplimentară a coletelor, pentru un plus de siguranță.

Programările se fac online sau telefonic la Call Center Sabytrans: 0733 215 281 (număr de România ) sau 0044 7415 238 968 (număr de UK). 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button